Известие

Collapse
No announcement yet.

Сериозен теч на Антифриз!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632

Има информация тук, търси клубния сервиз
    Ако нещо не ти е ясно звънкаш на Румен и питаш как става
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Благодаря ти за инфото!
      Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

искъм да попитам колегата дето еэсменил радиатор за половин час на алфа :P абе как го направи това чудо за половин час неможеж да махнеш решетката и перката с дифузьора на мен ми трябваше доста повече време хахаха да не говорим пак да отвиеш болтовете между двата радиатора нямам против да е така,ама май не става за половин час
        155 1.7 94 g.

Comment

Първоначално публикувано от koko155
          искъм да попитам колегата дето еэсменил радиатор за половин час на алфа :P абе как го направи това чудо за половин час неможеж да махнеш решетката и перката с дифузьора на мен ми трябваше доста повече време хахаха да не говорим пак да отвиеш болтовете между двата радиатора нямам против да е така,ама май не става за половин час
          Колега фани и ти напиши ква кола караш у подписа че сега си мисла че си сменял радиатор на МБ 64-ти набор
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от koko155
            карам 155тс2.0 без клима! следователно радиатора е един! дигам колата на крик,свалиам мига4и,декор.ре6етка,лаисни4ките и брониата!отка4ането и зака4ането на радиатора стажа изклу4ително барзо! пални6 системата с те4ност ка4ва6 вси4ко свалено(описано е по горе) и кара6!!! а за 30мин. е леко образно казано. наистина става доста барзо.(ако сам пропуснал ниакоиа процедура се извиниавам смениах го преди година и тва ми е по спомен!!)!
            4ервената 155-ица с 4ерните 17''-ки

Comment

мерси за бързия и изчерпателен отгов аз също сам си го смених,но имам и климатик и се озорих абе да вървят алфичките без много ремонти това се иска
              155 1.7 94 g.

Comment

За първи път като го свалях си играх 1/2 ден. Сега обаче свалям и качвам за 15-ина минути. И аз съм без клима.
                75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Всичко е ок Румен го смени за 2 часа!
                  И всичко е ок! Благодаря на Бобо за бързия отговор и качественото място, където ме прати за тази манипулация!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                    тва па отде го изкопахте бех го забравил

е ако некой праи съединители неначи че прави и фарове например - справка Валео; )))
                    :P

а турете си съединител Хела тогаЗ
                    Ми Валео прави фарове бе баце
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                    X